Tisdag 21 mars |
||
---|---|---|
Pasta med nötkött, rödvin och lök (Laktosfritt) |
120 kr
|
|
Vegetariska biffar med en krämig paprikasås, kokt potatis (Glutenfritt, Laktosfritt) |
120 kr
|
|
Kycklinglårfilé med paprikasås, ris (Glutenfritt, Laktosfritt) |
120 kr
|
|
Stekt fläsk med raggmunkar, bruna bönor alt löksås och kokt potatis |
120 kr
|
|
Onsdag 22 mars |
||
Spaghetti Carbonara med riven parmesanost |
120 kr
|
|
Stekt strömmingsfilé med potatismos och skirat smör |
120 kr
|
|
Vegetariska kåldolmar med gräddsås och kokt potatis/potatismos (Vegetarisk, Glutenfritt, Laktosfritt) |
120 kr
|
|
Skomakarelåda (biff med potatismos, bacon, purjolök) |
120 kr
|
|
Torsdag 23 mars |
||
Pasta med nöt chorizo i krämig tomatsås (Laktosfritt) |
120 kr
|
|
Pocherad Alaska Pollock med ägg och persiljesås, kokt potatis (Glutenfritt, Laktosfritt) |
120 kr
|
|
Schnitzel med stekt potatis och gröna ärtor, skysås och bearnaisesås (Glutenfritt) |
120 kr
|
|
Ärtsoppa och pannkakor med sylt & grädde |
120 kr
|
|
Fredag 24 mars |
||
Pasta med curry, kyckling, paprika och purjolök |
120 kr
|
|
Sparrisfylld skinkrulle med Mornaysås , kokt potatis |
120 kr
|
|
Panerad stekt fiskfilé med remouladsås och kokt potatis |
120 kr
|
|
Långkokt högrev med lök och champinjoner och kokt potatis (Laktosfritt) |
120 kr
|